Laatste hotels in Amsterdam Centrum tijdens weekend Marathon Amsterdam

marathon amsterdam logoOp 17 oktober 2010 wordt de 35ste editie van de Amsterdam Marathon gelopen en het is nu nog mogelijk om hotels in Amsterdam centrum te vinden. Op hotel outlet vindt u een compleet overzicht van de hotels in Amsterdam en de aanbiedingen. Zo kunt u zien welke goedkope hotels er zijn in Amsterdam of juist de hotels in Amsterdam centrum.

Marathon Amsterdam

De start van de marathon is om 10.30 uur in het Olympisch Stadion en eindigt rond 17.00 uur in het Olympisch Stadion. Amsterdam verwacht in dit weekend altijd duizenden bezoekers uit binnenland en buitenland en velen ervan willen overnachten in een hotel in Amsterdam.

Voor meer informatie over de marathon in Amsterdam, kijk op www.amsterdamamarathon.nl.

hotels amsterdam marathon

De organisatie is weer in handen van Le Champion. Deze organisatie jaarlijks meer dan tweehonderd evenementen op fiets-, hardloop- en wandelgebied, waaronder dus de marathon van Amsterdam, haar grootste evenementen. De overige evenementen zijn zeer divers. Zo zijn er in het programma zowel fietstochtjes van dertig kilometer voor het hele gezin als massale evenementen als de Ronde van Noord-Holland opgenomen.  Kijk op www.lechampion.nl voor meer informatie.

Klik hier voor de laatst beschikbare hotels in Amsterdam centrum of hier voor goedkope hotels in Amsterdam. Informatie mede mogelijk gemaakt door hoteloutlet.nl.

3 comments to Laatste hotels in Amsterdam Centrum tijdens weekend Marathon Amsterdam

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>